ua en ru

Приміщення офісу "Вєстєй" передали керуючій компанії, - АРМА

Приміщення офісу "Вєстєй" передали керуючій компанії, - АРМА Фото: силовики в офісі "Вістей" (facebook.com/arma.gov.ua)

"Вєстям" пропонують укласти договір про оренду офісу з керуючою компанією

Приміщення столичного бізнес-центру "Гулівер", які займає холдинг "Вєсті", передані керуючій компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, які отримані від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Повідомляється, що 8 лютого військова прокуратура та поліція забезпечили передачу приміщень на 31, 32 і 33 поверхах "Гуллівера" в управління АРМА. На даний момент агентство фактично передало ці приміщення керуючій компанії згідно з укладеним договором управління майном.

"Єдиним законним власником зазначених приміщень є компанія-управитель на підставі зазначеного договору управління майном. Відповідно, всі перешкоди для такого управління є незаконними", - йдеться в повідомленні.

У той же час компанія-управитель на підставі зазначеного договору уповноважена на передачу зазначених приміщень в оплатне користування всім охочим. Відповідно, "Вєсті" можуть оперативно укласти відповідний договір оренди.

Приміщення комплексу «Гуллівер» передані в управління компанії-управителю 8 лютого завдяки спільним діям Головної війс...

Опубліковано Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА 7 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що силовики заблокували редакцію газети "Вєсті" і не пропускають співробітників на роботу. Зазначимо, згідно з рішенням суду, АРМА передано заарештовані 31, 32 і 33 поверхи торгово-офісного комплексу "Гулівер", які займає медіа-холдинг.