ua en ru

У Волинській області суд засудив банду наркоторговців до позбавлення волі

У Волинській області суд засудив банду наркоторговців до позбавлення волі Фото: прокуратура повідомила про вирок банді наркоторговців (РБК-Україна)

Наркоторговці ввезли до України та реалізували 2,5 кг амфетаміну

Любомльський районний суд Волинської області засудив членів банди, яка ввезла до країни та збувала амфетамін, до значних термінів позбавлення волі. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Волинської області.

Повідомляється, що зловмисники в грудні 2015 року ввезли з Польщі до України через митний пост "Устилуг" та збули на території країни 0,5 кг амфетаміну, а в січні 2016 року - ще 2 кг психотропної речовини.

"Незважаючи на те, що обвинувачені своєї провини не визнали, їхня провина повністю доведена доказами, здобутими в ході досудового розслідування", - йдеться в повідомленні.

Організатору і керівнику банди призначили покарання у вигляді 11 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Іншому злочинцю суд призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Черкаській області поліція затримала групу наркоторговців. Зокрема, у затриманих жителів Сміли вилучили та направили на дослідження 500 мілілітрів ацетильованого опію та шприци з наркотичною речовиною.