ua en ru

У Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотики

У Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотики Фото: поліція (УНІАН)

Зброю та наркотики виявили у чоловіка, який раніше мав судимість

У Волинській області поліцейські під час огляду підсобного приміщення 26-річного жителя міста Ковель вилучили зброю, вибухівку та наркотики. Про це повідомили в прес-службі поліції регіону.

Правоохоронці вилучили пістолет ПМР, 22 набої, майже 2 кг коноплі, корпус гранати РГД та інші вибухові пристрої.

Усе виявлене направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС для проведення експертизи.

Чоловіка затримали. Він раніше мав судимість за незаконне поводження з вибухівкою.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

У Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотикиУ Волинській області у чоловіка вилучили зброю, вибухівку та наркотики

Фото: зброя, вибухівка й наркотики (npu.gov.ua)

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Полтавській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) блокували мережу збуту вогнепальної зброї та боєприпасів.