ua en ru

У Волинській області у місцевої жительки викрали сумку з 1 млн гривень

У Волинській області у місцевої жительки викрали сумку з 1 млн гривень Фото: поліція

Інцидент трапився близько 2 години ночі

Четверо невідомих у масках у ніч на неділю, 24 квітня, напали на 47-річну мешканку Любомля (Волинська область) й забрали в неї сумку з 1 млн грн і мобільні телефони. Поліція розпочала кримінальне провадження, йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Волинській області.

Як повідомляється, інцидент трапився близько 2 години ночі.


"Потерпіла саме поверталася додому. На подвір’ї її будинку на жінку напали четверо зловмисників у камуфляжних костюмах та балаклавах. Розбійники завдали їй тілесні ушкодження та забрали сумку в якій знаходився 1 млн грн і два мобільних телефони Nokia та Samsung. Зловмисники втікли на автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Потерпіла звернулася за допомогою до поліції.

"За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні заходи спрямовані на встановленя та затримання зловминків. Триває досудове розслідування", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, оперативники Управління внутрішньої безпеки поліції спільно з СБУ та прокуратурою затримали на хабарі тимчасово виконуючого обов'язки заступника начальника районного відділення поліції в Хмельницькій області та посередника.