ua en ru

У Волинській області вилучили 6 тонн незаконно виготовленого деревного вугілля

У Волинській області вилучили 6 тонн незаконно виготовленого деревного вугілля Фото: підпільне виробництво (Сергій Білан facebook.com)

Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 500 тис. гривень

Співробітники податкової міліції у Волинській області викрили підпільне виробництво деревного вугілля, яке за підробленими документами переправляли до Польщі. Про це повідомив заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Сергій Білан на своїй сторінці в Facebook.

Підпільний цех організували на території міста Луцьк.

Під час санкціонованих судом обшуків правоохоронці вилучили 6 тонн незаконно виготовленого деревного вугілля, 50 кубометрів необлікованої деревини, 13 одиниць несертифікованого обладнання (піролізних печей), 14 печаток та штампів суб’єктів господарювання, в том числі 2 нерезидентів (Панама, Литва), документацію, яка підтверджує факти проведення незаконних експортних операцій та чорнову бухгалтерію.

Білан зазначив, що орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 500 тис. гривень.

Співробітники податкової міліції у Волинській області викрили підпільне виробництво деревного вугілля, яке за підроблени...

Опубліковано Сергієм Біланом 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у жовтні в Київській області співробітники податкової міліції спільно з прокуратурою вилучили з незаконного обігу дизельного пального на суму понад 1,7 млн гривень.