ua en ru

У Волинській обл. затримали рецидивіста, який перед втечею обеззброїв поліцію

У Волинській обл. затримали рецидивіста, який перед втечею обеззброїв поліцію Фото: поліція

Зловмисник взяв у заручники 2 поліцейських, забарикадувався з ними в одному з приміщень, а потів втік

У Волинській області правоохоронці затримали зловмисника, який, обеззброївши поліцейських, втік з-під конвою. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Національної поліції Вадим Троян.

Як повідомив Троян, засуджений за розбої Руслан Гончарук втік від правоохоронців. Він прикинувся, що наївся цвяхів та лез, аби його із в’язниці привезли до лікарні. З хірургії він відпросився до вбиральні. Звідти вийшов із гранатою та пістолетом та обеззброїв конвой.

Крім того, він взяв у заручники двох поліцейських, забарикадувався разом із ними в одному з приміщень, потім йому вдалося втекти.

Для його пошуку в області було введено план "Сирена", долучили підрозділи Нацгвардії.

"Щойно поліція Волинської області спільно з СБУ затримала зловмисника-втікача, підозрюваного у розбої. Зараз у квартирі, де він був затриманий тривають обшуки, вилучено зброю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці вирішують питання щодо затримання спільників, які були причетні до злочину.

ЗАТРИМАЛИ ВТіКАЧА : На фото затриманий,Руслан Гончарук. Йому 40 років. Він засуджений за розбої. Кілька тижнів тому Р...

Опубліковано Vadim Troyan 10 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше Троян повідомляв, що від подальшого відбування покарання за "законом Савченко" вже звільнено 8,2 тисячі засуджених, із яких 785 осіб або 10% викрито в скоєнні нових злочинів.