ua en ru

На Волині за отримання хабара затримано військовослужбовця розвідки

На Волині за отримання хабара затримано військовослужбовця розвідки Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Офіцер пообіцяв "відкупити" призовника від призову до армії за 1,5 тис. доларів

У Волинській області оперуповноваженого в особливо важливих справах Служби зовнішньої розвідки України затримали правоохоронці під час отримання неправомірної вигоди в сумі 1,5 тисячі доларів США. За вказану суму офіцер пообіцяв "відкупити" призовника від призову до армії, повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції.

"Офіцер зовнішньої розвідки за 1500 доларів США через посадовців Волинського обласного військового комісаріату пообіцяв місцевому мешканцю видати документи щодо відстрочки від проходження військової служби за призовом", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, фігуранта затримано під час отримання неправомірної вигоди. Йому загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарі начальника відділення соціально-психологічної служби одного з виправних закладів Рівненської області.