ua en ru

"Волиньгаз" приєднався до системи закупівель ProZorro

У серпні ПАТ "Волиньгаз" здійснить першу закупівлю товару через систему електронних торгів ProZorro. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

"Головне - ми зацікавлені в тому, аби наша діяльність у сфері закупівель мала економічний ефект для товариства. Нині, зважаючи на складне фінансове становище та існуючі тарифи, ми не можемо говорити про прибутки для компанії, але зобов’язані дбати про економію коштів. Використання цієї системи допоможе компанії отримувати максимальну кількість пропозицій від постачальників та обрати найвигідніші умови закупівель, що значно зменшує витрати", - розповідає начальник управління матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Волиньгаз" Олег Гнатюк.

"Волиньгаз" користуватиметься системою електронних торгів для закупівлі товарів від 10 тисяч гривень. Перший тендер компанія запускає в серпні та закуповуватиме офісний папір.

"Наразі необхідно випробувати роботу у системі на товарі стандартної специфікації, який не потребує технічного завдання, оскільки, необхідно добре вивчити специфіку програмного комплексу аби убезпечитись від можливих збоїв чи помилок, які б негативно вплинули на діяльність товариства", - пояснює Олег Гнатюк.

Для проведення електронних закупівель ПАТ "Волиньгаз" обрано торгівельний майданчик E-TENDER.