ua en ru

Військовим РФ на Донбасі на час проведення перевірок кураторами відклали грошові виплати, - розвідка

Військовим РФ на Донбасі на час проведення перевірок кураторами відклали грошові виплати, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

Грошові виплати перенесли з 10 на 25 липня

Військовослужбовцям Російської Федерації на окупованому Донбасі на час проведення перевірок російськими кураторами відклали грошові виплати. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Негативний вплив на морально-психологічний стан військовослужбовців окупаційних військ спричинило перенесення виплати грошового забезпечення (з 10 на 25 липня ц.р.). Таке рішення командування спрямоване на запобігання вживання спиртних напоїв особовим складом під час проведення перевірок російськими кураторами", - йдеться у повідомленні.

Військовим РФ на Донбасі на час проведення перевірок кураторами відклали грошові виплати, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово непідконтрольній Україні території Луганської області завищуються дані про втрати бойовиків для отримання компенсації. Інформація про членів сімей загиблих і поранених військовослужбовців російських окупаційних військ у більшості випадків відсутній або не відповідає дійсності. Витрати на соціальне забезпечення для сімей зазначеної категорії обмежені.