ua en ru

Військових РФ планують заселити в "націоналізовані" квартири на Донбасі, - розвідка

Військових РФ планують заселити в "націоналізовані" квартири на Донбасі, - розвідка Фото: військових РФ заселяють в "націоналізовані" квартири

"Націоналізуються" квартири, будинки і господарські споруди громадян, які залишили їх на термін більше трьох місяців

З метою запобігти масовому звільненню особового складу командування ЗС РФ планує розселяти громадян Росії в "націоналізованих" квартирах, будинках і господарських спорудах. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Зазначається, що з цією метою російське командування зобов'язало місцеві органи влади самопроголошених "Донецької/Луганської народних республік" провести ревізію підконтрольного житлового фонду з метою "націоналізації" квартир, будинків та господарських будівель громадян, які залишили їх на термін більше трьох місяців.

"До "націоналізованих" приміщень планується заселяти громадян РФ, які не мають житла на території Росії і заявили про готовність продовжити контракт на проходження військової служби у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у разі забезпечення їх житлом", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 22 березня З метою запобіган...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовикам на Донбасі заборонили відпустки, а також, за порушення військової дисципліни позбавляють грошової винагороди та права на ротацію на один і більше періодів.