ua en ru

У військових РФ на Донбасі примусово вилучають документи і вручають "паспорти" ЛДНР, - Геращенко

У військових РФ на Донбасі примусово вилучають документи і вручають "паспорти" ЛДНР, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

У військових РФ на Донбасі на час виконання бойових завдань вилучають паспорти і військові квитки

У військовослужбовців Російської Федерації, яких направляють на окупований Донбас, примусово вилучають документи і вручають "паспорти" псевдореспублік. Про це у Facebook з посиланням на джерела повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Цікаві новини з окупованого Донбасу. З джерел, яким довіряємо, отримано інформацію, що у російських "ихтамнет", яких перекидають на Донбас, в примусовому характері на час виконання бойових завдань, вилучають російські паспорти і військові квитки і вручають бумажки "граждан ЛДНР", - написала вона.

За слвоами Геращенко, такі дії проводяться для того, щоб у випадку загибелі чи полону "замести сліди, що то кадрові російські військові".

Цікаві новини з окупованого Донбасу. З джерел, яким довіряємо, отримано інформацію, що у російських " ихтамнет", яких п...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі блокують відкриття КПВВ "Золоте" через лінію дотику, чим ускладнюють гуманітарну ситуації на Донбасі.