ua en ru

Для військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - Міноборони

Для військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - Міноборони Фото: будівництво житла для військових (facebook.com)

Будівництво розпочалось на територіях військових містечок майже по всій території України - в 21 області

У Збройних силах України (ЗСУ) триває будівництво 184 гуртожитків для військовослужбовців-контрактників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"Це зокрема, будівництво 184 житлових комплексів для розміщення 23 тисяч військовослужбовців військової служби за контрактом. Будівництво розпочалось на територіях військових містечок майже по всій території України - в 21 області. На даний час вже розпочато будівництво на 25 будівельних майданчиках", - сказано у повідомленні.

Для військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - МіноборониДля військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - МіноборониДля військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - МіноборониДля військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - МіноборониДля військових-контрактників збудують 184 гуртожитка, - Міноборони

Фото: будівництво гуртожитків

Будівництво ведеться, зокрема, у Житомирі, Миколаєві, Новоград-Волинському, Конотопі, Бердичіві, Кременчузі, Бродах, Дачному, Подільську, Старичах, Мирному, Гончарівському та Десні. До кінця місяця планується завершити процес проведення закупівель послуг на будівництво казарм поліпшеного планування ще на 25 будівельних майданчиках.

"Кожен майбутній гуртожиток - двохповерхова будівля, яка розрахована на 120 військовослужбовців", - сказано у повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, у квітні повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) підозрює командування адміністрації Державної спеціальної служби транспорту (ДССТ) і військової частини 195 Центральної бази ДССТ у незаконних діях під час будівництва житла для військовослужбовців.