ua en ru

У військових шпиталях РФ списують ліки, які потім продають у аптеках на Донбасі, - ГУР

У військових шпиталях РФ списують ліки, які потім продають у аптеках на Донбасі, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (Рhotobank.rbcYouTube screenshot)

Представники військово-медичних закладів противника наживаються на проблемах зі здоров’ям населення

У військових шпиталях Російської Федерації персонал списує ліки, які потім продають у аптеках на окупованому Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"На проблемах зі здоров’ям населення наживаються і представники військово-медичних закладів противника. Так, російським персоналом військового шпиталю, який дислокується у Лутугинському районі, здійснюється щоденне списання медичних препаратів на фіктивних хворих з подальшою їх реалізацією через аптечні мережі тимчасово окупованої території", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 04 по 11 вересня ц.р. Поглиблення бюдж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування Російської Федерації на окупованому Донбасі планує провокації для звинувачення сил антитерористичної операції (АТО) у порушенні мінських домовленостей.

"Командування російських окупаційних військ здійснює підготовку до чергової провокації з метою звинувачення сил АТО у порушенні мінських домовленостей", - повідомляли у ГУР.