ua en ru

РФ планує на Донбасі провокації для звинувачення сил АТО у порушенні Мінська, - ГУР

РФ планує на Донбасі провокації для звинувачення сил АТО у порушенні Мінська, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (Рhotobank.rbcYouTube screenshot)

Бойовики планують обстріл околиць Донецька

Командування Російської Федерації на окупованому Донбасі планує провокації для звинувачення сил антитерористичної операції (АТО) у порушенні мінських домовленостей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Командування російських окупаційних військ здійснює підготовку до чергової провокації з метою звинувачення сил АТО у порушенні мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики планують обстріл околиць Донецька, у яких планують звинуватити військовослужбовців Збройних сил України.

"У рамках підготовки таких дій у Петровському районі Донецька спостерігається посилення та збільшення кількості патрулів т.зв. “силових структур ДНР”, особливо під час комендантської години. Основним завданням патрулювання є затримання можливих свідків переміщення мінометів та артилерійських систем противника у бік н.п. Мар’янка, які будуть задіяні у ході запланованих провокацій", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 04 по 11 вересня ц.р. Поглиблення бюдж...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі розвідувальна група бойовиків підірвалася на власних мінах.