ua en ru

Військові ЗСУ за останні два роки отримали 2,5 тис. квартир, - Порошенко

Військові ЗСУ за останні два роки отримали 2,5 тис. квартир, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

У Дніпропетровській області держава забезпечила власним житлом кілька сотень родин військових

Військовослужбовці Збройних сил України (ЗСУ) за останні два роки отримали 2,5 тис. квартир. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час вручення ключів від квартир військовим Державної спеціальної служби транспорту у ході візиту у Дніпропетровську область.

"Держава разом з відновленням, будівництвом нової армії почала і системну роботу з покращення забезпечення житлом військовослужбовців. За останні два роки майже дві з половиною тисячі квартир отримали у Збройних силах. Ще більше двох тисяч помешкань збудовано для тих, хто служить в Національній гвардії, Службі безпеки, на кордоні, і у вашому відомстві", - зазначив він.

Крім того, за словами Порошенка, у Дніпропетровській області держава забезпечила власним житлом кілька сотень родин військових.

Держава разом з відновленням, будівництвом нової армії почала і системну роботу з покращення забезпечення житлом військовослужбовців. За останні два роки майже дві з половиною тисячі квартир отримали у Збройних Силах. Ще більше двох тисяч помешкань збудовано для тих, хто служить в Національній гвардії, Службі безпеки, на кордоні, і у вашому відомстві. В цілому на Дніпропетровщині держава забезпечила власними оселями вже кілька сотень родин військових. Сьогодні радий вручити ключі від квартир воїнам Державної спеціальної служби транспорту та їх родинам. Вітаю з новосіллям!

Опубліковано Петром Порошенком 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України підтримала у другому читанні законопроект №4995 "Про внесення змін до законодавчих актів України з питань забезпечення житловими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, загиблих при виконанні обов'язків військової служби".