ua en ru

Військові РФ на Донбасі застрелили свого командира

Військові РФ на Донбасі застрелили свого командира Фото: військові РФ

Військові РФ навмисно зловживають спиртними напоями на бойових позиціях перед прибуттям перевірки

На Донбасі російські військовослужбовці зі розвідувальної роти застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера Збройних сил Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"4 серпня ц.р. військовослужбовці розвідувальної роти 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК відмовились виконувати бойовий наказ щодо ведення розвідки боєм на ділянці місцевості, яка знаходиться під повним вогневим контролем сил АТО та, у відповідь на погрози розстрілу на місці, застрелили начальника розвідки полку, кадрового офіцера ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.


Крім того, зазначається, що військові РФ навмисно зловживали спиртними напоями на бойових позиціях перед прибуттям перевірки зі штабу бригади.

"3 серпня ц.р. військовослужбовці 2 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК навмисно зловживали спиртними напоями на бойових позиціях перед прибуттям перевірки зі штабу бригади. Прогнозований арешт зазначеної групи збільшив і без того значний некомплект особового складу на передовій", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу на Донбасі загинули 5 військових РФ, ще 3 отримали поранення.