ua en ru

Розвідка повідомляє про 5 загиблих та 3 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 5 загиблих та 3 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ

Серед бойовиків зростає кількість випадків відкритої непокори та ухилення від виконання наказів командування

Українська розвідка повідомляє про 5 загиблих та 3 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Протягом доби підтверджені втрати противника склали п’ять загиблих та троє поранених військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка),
11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.


Крім того зазначається, що з огляду на фізичне та психологічне навантаження від тривалого перебування на передових позиціях, а також значні втрати особового складу, зростає кількість випадків відкритої непокори та ухилення від виконання наказів командування у частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.