ua en ru

Військові РФ на Донбасі продовжуть звільнятися через низьку зарплатню, - розвідка

Військові РФ на Донбасі продовжуть звільнятися через низьку зарплатню, - розвідка Фото: військові РФ

Ще одна причина звільнення - призупинення видачі продовольчих пайків членам їх родин

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі продовжуть звільнятися через низький рівень грошового забезпечення. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У підрозділах 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ продовжуються випадки звільнення особового складу зі служби та небажанням продовжувати контракти у зв’язку з низьким рівнем грошового забезпечення військовослужбовців (до 8 тисяч російських рублів) і призупиненням видачі продовольчих пайків членам їх родин", - йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що командний склад підрозділів ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей поряд з виконанням бойових завдань продовжує створювати умови для особистого збагачення.

"Встановлено, що командування 2 окремої мотострілецької бригади 2 АК (Луганськ) ЗС РФ контролює тіньовий обіг алкоголю на тимчасово окупованій території Луганської області, отримуючи надприбутки, які використовуються для придбання дорогих подарунків вищому командуванню ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з Донецька в РФ вивезли тіла 26 російських військових.