ua en ru

На військовому полігоні у Львівській області чоловік підірвався на снаряді

На військовому полігоні у Львівській області чоловік підірвався на снаряді Фото: на військовому полігоні у Львівській області чоловік підірвався на снаряді

Чоловіка госпіталізували із мінно-вибуховими травмами тіла

На Яворівському полігоні (Львівська область) у неділю, 3 квітня 2016 року, 44-річний шукач металобрухту підірвався на снаряді. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання 032.

Як зазначається, у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА повідомили, що він переніс хірургічне втручання, але станом на на сьогодні його стан стабільно важкий.


"На Яворівському полігоні під час пошуку металобрухту підірвався 44-річний мешканець населеного пункту Магерів Жовківського району. Чоловіка госпіталізували із мінно-вибуховими травмами тіла до 8-ої міської клінічної лікарні Львова. Він переніс хірургічне втручання, але станом на сьогодні його стан стабільно важкий", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 20 березня на Яворівському полігоні у Львівській області місцевий житель, який шукав металобрухт, також підірвався на невідомому предметі.