ua en ru

Військова служба правопорядку посилить контроль за вивезенням зброї з району ООС

Військова служба правопорядку посилить контроль за вивезенням зброї з району ООС Фото: граната (УНІАН)

Контроль буде посилено у зв'язку з інцидентом з гранатою в Івано-Франківській області

Військова служба правопорядку посилить контроль за рухом зброї з району проведення операції об'єднаних сил (ООС). Про це йдеться у повідомленні Військової служби правопорядку у Збройних силах України у Facebook.

"Військова служба правопорядку посилить контроль за обігом зброї та боєприпасів. На військових, що їдуть зі сходу чекають ще більш ретельні перевірки. Крім того, із військовослужбовцями проводитимуть спеціальні бесіди, під час яких їм знову нагадають про відповідальність та можливі наслідки незаконного вивезення зброї з зони ООС", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, такі дії є наслідком події, що цими вихідними сталась у Івано-Франківській області, де військовий кинув гранату, привезену із зони ООС, у натовп. Внаслідок події постраждали 9 осіб.

Військова служба правопорядку посилить контроль за рухом зброї з зони бойових дій. Це – наслідок події, що цими...

Опубліковано Військова служба правопорядку у Збройних Силах України 21 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з інцидентом з гранатою в Івано-Франківській області міністр оборони України Степан Полторак доручив посилити контроль за порядком виїзду військових із зони операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.