ua en ru

Полторак доручив посилити контроль за виїздом військових із зони ООС на Донбасі

Полторак доручив посилити контроль за виїздом військових із зони ООС на Донбасі Фото: Степан Полторак (РБК-Україна)

Розпорядження пов'язане з інцидентом з гранатою в Івано-Франківській області

У зв'язку з інцидентом з гранатою в Івано-Франківській області міністр оборони України Степан Полторак доручив посилити контроль за порядком виїзду військових із зони операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"У зв'язку з кримінальним злочином, який було скоєно вчора військовослужбовцем ЗС України в Івано-Франківській області, поставив завдання начальнику Генерального штабу ЗС України терміново вжити всі необхідні заходи щодо недопущення незаконного вивезення зброї та боєприпасів під час відбування особового складу з району ведення операції Об'єднаних сил", - повідомив Полторак

Зокрема, він доручив посилити контроль за порядком виїзду військових із зони операції Об'єднаних сил, а також забезпечити суворий контроль з обліку та видачі зброї і боєприпасів. За фактом інциденту в Івано-Франківській області проводиться службове розслідування.

У зв’язку з кримінальним злочином, який було скоєно вчора військовослужбовцем ЗС України на Івано-Франківщині, в...

Опубліковано Степаном Полтораком 20 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше поліція розповіла подробиці інциденту з гранатою в Івано-Франківській області. Військовий з Донецької області конфліктував з двома відвідувачами закладу, в подальшому в нетверезому стані він приніс гранату Ф1 і кинув її на землю біля входу в кафе. В результаті вибуху постраждали дев'ять осіб.