ua en ru

Військова прокуратура повідомила військовослужбовцю про підозру у вбивстві фельдшера

Військова прокуратура повідомила військовослужбовцю про підозру у вбивстві фельдшера Фото: з місця пригоди

Затриманому повідомлено про підозру в умисному вбивстві

Військова прокуратура Західного регіону України 19 квітня повідомила про підозру військовослужбовцю, підозрюваному в умисному вбивстві фельдшера медичної служби. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Зазначено, що затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). На даний момент вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

altaltalt

Фото: з місця пригоди

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбивство військового фельдшера, яке сталося в ніч на 18 квітня, на Яворівському полігоні Львівської області трапилося після розпиття алкогольних напоїв. Про це на брифінгу повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець.

Савинець розповів, що військовослужбовці з Одеської області, які приїхали у Львівську область на бойове злагодження, вживали алкоголь з нагоди заручин підозрюваного у вбивстві чоловіка з військовим психологом, яка також служить у ЗСУ.

Зазначено, що між ними і військовим фельдшером стався конфлікт, в результаті якого близько 2:00 чоловік убив фельдшера, завдавши їй ножові поранення і перерізавши горло. Повідомляється, що наречена була присутня при сцені вбивства.