ua en ru

Військова прокуратура шукає очевидців підриву авто з офіцером ГУР у Києві

Військова прокуратура шукає очевидців підриву авто з офіцером ГУР у Києві Фото: Анатолій Матіос розповів справу підриву авто в Києві (УНІАН)

А також відео з реєстраторів авто, на яких може бути зафіксовано подію

Головна військова прокуратура розшукує очевидців терористичного акту, в результаті якого загинув офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максим Шаповал, а також відео з реєстраторів авто, на яких може бути зафіксовано подію та обстановку до і після неї. Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос у своєму Facebook.

"Усіх очевидців зазначеного теракту, осіб яким відомі будь-які обставини злочину і подій, які йому передували, а також водіїв, на автомобільних відеореєстраторах яких зафіксовано подію (які проїжджали в районі 8:10 до 8:20 у районі вибуху) та обстановку до і після неї, Головна військова прокуратури просить невідкладно звертатися до старшого слідчої групи (тел. 097-297-33-70)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Анатолій Матіос повідомив, що слідство у справі про вбивство полковника ГУР Міноборони Максима Шаповала в Києві вважає російський слід основною версією. Також, ну думку військового прокурора, у правоохоронців небагато часу, щоб розкрити цю справу - "не більше 10 днів".