ua en ru

Водопостачання відновлено в усіх районах Донецької області, крім смт Олександрівка

Водопостачання відновлено в усіх районах Донецької області, крім смт Олександрівка Фото: кран із водою (pixabay.com)

До кінця доби 18 червня планується відновити водопостачання в цьому населеному пункті

Станом на 7:00 18 червня 2017 року до централізованого водопостачання підключено всі населені пункти п’яти районів Донецької області, крім смт Олександрівка. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Проводиться заповнення системи та резервних резервуарів водою. До кінця доби 18 червня планується відновити водопостачання", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також доповіли, що 17 червня здійснювався підвіз води населенню у смт Олександрівка із залученням 2 одиниць техніки та 3 осіб, у тому числі від ДСНС 1 одиниця техніки та 2 рятувальники, підвезено технічної води близько 31,6 т.

Нагадаємо, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь).

Без централізованого водопостачання залишилося 72 населені пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидівський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.