ua en ru

Vodafone повідомляє про проблеми зі зв'язком на території ОРЛО

Vodafone повідомляє про проблеми зі зв'язком на території ОРЛО Фото: Vodafone (legalweek.com)

У ОРЛО стався обрив волоконно-оптичної лінії Vodafone

Компанія Vodafone повідомляє про проблеми зі зв'язком на території непідконтрольної Україні території Луганської області через аварію. Про це повідомляє прес-служба Vodafone.

"22.02 стався обрив волоконно-оптичної лінії, що забезпечує зв'язок на непідконтрольній Україні території Луганської області", - йдеться в повідомленні.

Крім того, видання "Острів" з посиланням на повідомлення місцевих жителів у соцмережах повідомляє про перебої в роботі мобільного зв'язку Vodafonе в окупованому Луганську.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона в контактній групі в Мінську (Білорусь) вимагає гарантій безпеки для відновлення мобільного зв'язку на території окремих районів Донецької області (ОРДО).

Відзначимо, 11 січня в окупованих районах Донецької і Луганської областей вийшов з ладу мобільний зв'язок оператора Vodafone Україна. Збій роботи Vodafone викликаний пошкодженням магістрального оптоволоконного кабелю в районі населеного пункту Оленівка Донецької області, який знаходиться під контролем самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Як повідомлялося, Vodafone подав заявку на безпечне виконання ремонту своїх мереж на пошкоджених ділянках в окремих регіонах Донецької і Луганської областей. Однак, відповіді від бойовиків не надійшло, через що відновлення мобільного зв'язку не може розпочатися.