ua en ru

У Львівських школах із 23 листопада може поновитися навчання, - А.Садовий.

У Львові з 23 листопада можливе відновлення навчання у школах. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає кореспондент РБК-Україна. "Ми повертаємося до нормальної епідеміологічної ситуації, можливо, із понеділка (23 листопада) буде відновлено навчання у школах", - сказав він. За словами мера, вчителя отримають зарплату за час карантину в повному обсязі.

А.Садовий також повідомив, що від початку епідемії у Львові захворіли 55,578 тис. людей. На сьогодні спостерігається зниження захворюваності. За словами А.Садового, якщо за 30 жовтня ц.р. захворіло 7,762 тис. людей, то за 16 листопада - 788 людей. Зменшилася також кількість викликів "швидкої допомоги": 2 листопада було зафіксовано 1020 викликів, 16 листопада - менше 500, причому зараз лише 15% викликів "швидкої" пов'язано з грипом.

Мер повідомив, що із львівського бюджету будуть виділено 2,9 млн грн на доплату медикам за понаднормову роботу під час епідемії. За його словами, Львів ще не отримав коштів із державного бюджету на ліки для боротьби із грипом. Мер уточнив, що Львів подавав заявку на ліки на 3 млн грн.

Всього з початку епідемії в Львові померли 17 людей, останній смертельний випадок було зафіксовано 11 листопада.