ua en ru

У багатьох районах Донецька чути артилерійські залпи, - мерія

У багатьох районах Донецька станом на 9.00 чути артилерійські залпи.

У багатьох районах Донецька станом на 9.00 чути артилерійські залпи. Про це повідомляє прес-служба міської ради Донецька.
"Станом на 9.00 обстановка в Донецьку зберігається напруженою. У багатьох районах міста чути потужні артилерійські залпи", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, зазначається, що за минулу добу в черговий раз зазнали артобстрілів Київський та Куйбишевський райони міста. Внаслідок попадання снарядів повністю знищений приватний житловий будинок №7 і зруйнований будинок №9 по вулиці 50 років Радянської України. Також пошкоджені будинки 3 і 5 по вулиці Мічуріна, господарська споруда у дворі будинку 90 по вулиці Курчатова та гаражний бокс приватного підприємства, розташований за адресою вул. Домобудівельна 1б.

При цьому, за даними прес-служби, сьогодні, 18 жовтня, системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. У всіх районах Донецька, в рамках місячника з благоустрою, проводиться загальноміський суботник.

Громадський транспорт рухається по автомагістралях за графіками "вихідного дня". Пасажирів обслуговують 44 трамвая, 80 тролейбусів і 21 автобус комунальної власності.

Нагадаємо, вчора, 17 жовтня, в Донецьку через обстрілу в Київському районі, за попередніми даними міськради, загинув мирний житель.