ua en ru

У Львові завтра відбудеться презентація концепції нацпроекту "Олімпійська надія - 2022"

У Львові завтра, 12 квітня, відбудеться презентація концепції національного проекту "Олімпійська надія - 2022". Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, передає прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

"Олімпійська надія - 2022" - це одна із сходинок до розвитку міста Львова та Карпатського регіону. На цьому етапі ми співпрацюємо з німецькою консалтинговою фірмою ProProjekt and AS&P, яка розробляє техніко-економічне обгрунтування національного проекту "Олімпійська надія - 2022" - створення спортивно-туристичної інфраструктури", - зазначив голова Львівської облдержадміністрації.

Він повідомив, що 12 квітня під час наради з питань розвитку спортивної, туристичної та транспортної інфраструктури, створення умов для отримання права на проведення в Україні Зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор 2022 року візьме також участь Президент України Віктор Янукович: "Президенту України буде запропоновано проект, до якого увійшли всі ділянки розвитку, починаючи від інфраструктури, завершуючи заходами розвитку у сфері спорту та охорони здоров'я. Цей проект має на меті мобілізацію наших зусиль на етапі осмислення, проектування та конкретних дій", - додав Михайло Костюк.