ua en ru

ВО "Батьківщина" висунула В.Бойчука кандидатом на посаду мера Івано-Франківська

ВО «Батьківщина» висунуло Василя Бойчука кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська, повідомив сьогодні на прес-конференції народний депутат, голова Івано-Франківської облорганізації "Батьківщини" Дмитро Шлемко, передає кореспондент РБК-Україна.

В.Бойчук з квітня 2006 р. працює секретарем Івано-Франківської міськради. Він також очолив список кандидатів у депутати до міської ради від «Батьківщини».

У першу п'ятірку списку увійшли Ярослав Бачкур - голова Івано-Франківської міської організації «Батьківщини», депутат Івано-Франківської міськради; Руслан Терешко - підприємець, депутат Івано-Франківської міськради; Володимир Стасюк - директор Івано-Франківського медичного коледжу, депутат Івано-Франківської міськради та Степан Ревчук - голова територіального комітету мікрорайону Опришівці.

Д.Шлемко повідомив, що в інших чотирьох містах обласного підпорядкування в Івано-Франківській обл. - Яремчі, Коломиї, Калуші і Болехові - «Батьківщина» не висуватиме своїх кандидатів на посади міських голів.