ua en ru

Позачергова сесія Верховної Ради відбудеться 30 серпня 2010 р., - апарат ВР

Відповідно до частини другої статті 83 Конституції України, частини другої статті 11 регламенту Верховної Ради України у Верховній Раді України зареєстрована ініціатива 174 народних депутатів України щодо проведення позачергової сесії Верховної Ради України шостого скликання. Про це повідомляє інформаційне управління апарату Верховної Ради.

У зв'язку з цим голова парламенту повідомляє, що позачергова сесія Верховної Ради України шостого скликання відбудеться у понеділок, 30 серпня 2010 р., о 10:00.
Відповідно до розпорядження голови Верховної Ради України про скликання позачергової сесії 30 серпня 2010 р., до розгляду за пропозиціями 174 народних депутатів включено такі питання:
1) про проект закону України про внесення змін до закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів";
2) про проект закону України про внесення змін до закону України "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України" (щодо механізму повернення заощаджень);
3) про виконання заходів соціального захисту населення у зв'язку з формуванням тарифів на житлово-комунальні послуги.