ua en ru

Позафракційний нардеп В.Каплієнко стане заступником голови нової парламентської фракції "Реформи заради майбутнього"

Позафракційний народний депутат Володимир Каплієнко стане заступником голови нової парламентської фракції "Реформи заради майбутнього". Про це РБК-Україна повідомив позафракційний народний депутат Тарас Чорновіл.
"За попередньою домовленістю у склад нової фракції має увійти більше 18 чоловік. Останнім часом не було проведено зборів, проте на установчих зборах ще тоді нової депутатської групи "Реформи заради майбутнього" було прийнято рішення, що фракцію у випадку її створення очолить Ігор Рибаков, а його заступником стане Володимир Каплієнко", - заявив Т.Чорновіл.
При цьому він зазначив, що серед 18 народних депутатів, що увійдуть до фракції, зокрема, будуть: Іван Плющ, Геннадій Задирко, Володимир Каплієнко, Ігор Рибаков, Тарас Чорновіл, Валерій Камчатний, Віталій Курило, Раїса Кириленко-Сорочинська, Юрій Крук, Іван Денькович, Петро Гасюк, Євген Константинов, Олександр Буджерак.
Нагадаємо, у середу, 16 лютого, у Верховній Раді України (ВР) буде презентовано нову парламентську фракцію "Реформи заради майбутнього". Головою фракції є народний депутат Ігор Рибаков.