ua en ru

Замість керівництва СБУ і ГПУ у ВР на вечірньому засіданні для надання інформації з'являться заступники голів відомств, - О.Єфремов

Замість керівництва СБУ і ГПУ у ВР на вечірньому засіданні для надання інформації з'являться заступники голів відомств. Про це журналістам в кулуарах ВР заявив глава фракції ПР у ВР Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Голови ГПУ і СБУ викликані до парламенту на вечірнє засідання, проте, враховуючи, що вони люди заклопотанні, цілком імовірно, що замість них до парламенту, для надання інформації приїдуть їх заступники", - сказав він.
Нагадаємо, раніше сьогодні спікер ВР Володимир Литвин заявив, що глава СБУ Валерій Хорошковський і в.о. генпрокурора Віктор Пшонка сьогодні о 16:00 виступлять у ВР.
"В ході погоджувальної ради прозвучала пропозиція викликати керівництво СБУ і ГПУ завтра на ранок до парламенту, але цю пропозицію не підтримали. Була пропозиція викликати їх на 16:00 і це підтримали...тому, я не бачу жодних проблем, щоб вони виступили з інформацією у ВР", - зазначив В.Литвин.