ua en ru

Влада Рівного має намір шукати інвестора для добудови житлового будинку на суму бл. 8 млн грн

Міська влада Рівного має намір шукати інвестора для добудови житлового будинку вартістю близько 8 млн. грн. Про це повідомив начальник управління капітального будівництва Рівненського міськвиконкому Олег Герман, передає кореспондент РБК-Украина.

"Це дев'ятиповерхівка, яку для пільгових категорій громадян будувала рівненська фірма "Інвестжилбуд",- сказав Олег Герман. Прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом розтрати фірмою державних бюджетних коштів в особливо великих обсягах. Зараз перевірку використання державних коштів на спорудження цього будинку, а це 5,5 мільйона гривень, за дорученням голови облдержадміністрації провадять прокуратура та КРУ.

"Оскільки "Інвестжилбуд" чи то збанкрутів, чи то керівництво його ховається, ми звернулися до обласної влади, щоб встановити кількість вільних квартир у цьому будинку (нерозподілених і непроданих). Тоді можна буде знайти інвестора, і він зможе за рахунок продажу цих квартир добудувати будинок. На добудову потрібно близько 8 млн грн. А для цього потрібно продати 23-24 вільних квартири",- розповів О.Герман.