ua en ru

"Влада" Криму дозволили омбудсмену відвідати 3 політв'язнів

"Влада" Криму дозволили омбудсмену відвідати 3 політв'язнів Фото: "влада" Криму дозволили омбудсмену відвідати українських політв'язнів

Українська сторона просила зустрічі з 42 особами

"Влада" окупованого Російською Федерацією Криму дозволили уповноваженій Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковській відвідати 3 політв'язнів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник секретаріату омбудсмена Богдан Крикливенко.

"Після 3 місяців, і особливо тяжких 2 останніх діб переговорів нам вдалося отримати можливість зустрічі із політичними в'язнями, які тримаються в Криму, а також тими засудженими, хто звернувся з проханням про передачу на материкову частину", - написав він.

Як повідомив Крикливенко, українська сторона просила зустрічі з 42 особами, разом з тим, "влада" Криму надала можливість зустрітися із трьома політв'язнями, в тому числі із Ахтемом Чийгозом.

Це сталося, ми в Сімферополі! Після 3 місяців, і особливо тяжких 2 останніх діб переговорів нам вдалося отримати можлив...

Опубліковано Bohdan Kryklyvenko 26 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія відмовила консулу України в зустрічі із незаконно засудженим Станіславом Клихом.