ua en ru

Влада Кот-д'Івуару знову досягла угоди з бунтівними солдатами

Влада Кот-д'Івуару знову досягла угоди з бунтівними солдатами Фото: у Кот-д'Івуарі продовжився бунт солдатів проти уряду

Раніше в Кот-д'Івуарі поновився бунт солдатів проти уряду

У Кот-д'Івуарі солдати поновили бунт і блокували друге за величиною місто країни Буаке, в якому перебували високопоставлені військові та чиновники, та владі країни знову вдалося домовитися з бунтівниками. Про це повідомляє Reuters.

До цього солдат-учасник заколоту розповів агентству, що доступ до міста буде закритий доти, доки представники бунтівників не домовляться з урядом.

Також солдати заблокували в'їзд у місто Корого на півночі країни.

"Ми повернулися до таких дій, тому що ми не чекаємо нічого хорошого від переговорів. Ми хочемо наші гроші. Ось чому ми тут", - розповідав один із солдатів.

Пізніше з'явилося повідомлення, що бунтівники знову досягли угоди з урядовою делегацією Кот-д'Івуару на чолі з міністром оборони країни Аленом-Рішаром Донвахі в місті Буаке.

Нагадаємо, 7 січня 2017 року делегація на чолі з міністром оборони Кот-д'Івуару Аленом-Рішаром Донвахі вже укладала угоду з бунтівними солдатами про припиненняповстання, в результаті якого було захоплене друге за величиною місто країни.