ua en ru

Влада Єгипту офіційно спростувала загибель українців у Хургаді

Влада Єгипту офіційно спростувала загибель українців у Хургаді Фото: полиция Египта (aawsat.com)

В результаті нападу в Хургаді загинули громадяни Німеччини

Влада Єгипту офіційно спростувала наявність громадян України серед загиблих або постраждалих в ході нападу в готелі в Хургаді, передає Reuters з посиланням на військового чиновника Мохамеда Ель-Хамзаві, який відповідає за безпеку в регіоні Червоного моря.

За офіційними даними, в результаті збройного нападу на туристів в готелі Sunny Days El Palacio загинули два громадянина Німеччини, а не України, як повідомлялося раніше. Також, за словами Ель-Хамзаві, в результаті інциденту госпіталізували ще чотирьох осіб. Серед них два туриста з Чехії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Єгипті невідомий напав на туристів, в результаті чого нібито загинули двоє українців. Інформацію про це розповсюдило агентство Reuters з посиланням на місцеві служби безпеки і медичні служби.

Пізніше стало відомо, що посольство України в Єгипті не підтверджує загибель українців.

"Сьогодні після обіду стався теракт, троє осіб напали на туристів, які в курортному місті Хургада відпочивали в двох готелях The Habia і Sunny Days El Palacio. Станом на сьогодні ми не підтверджуємо те, що серед постраждалих є громадяни України", - зазначив посол Геннадій Латій.