ua en ru

Власенко заявляє, що нові звинувачення проти нього не відповідають дійсності

Адвокат екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що нові звинувачення проти нього не відповідають дійсності.

Адвокат екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що нові звинувачення проти нього не відповідають дійсності. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам, передає прес-служба "Батьківщини".

"Сьогодні з прес-релізу ГПУ я з подивом дізнався про існування нових кримінальних справ, відкритих щодо мене", - зазначив Власенко.

Він нагадав, що згідно з ухвалою Печерського суду він двічі на тиждень змушений відзначатися в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури.

"Я був там у понеділок о 10 ранку, про що у мене є відмітка в документах. Я бачив слідчого, ніяких питань до мене не було. Я зайшов, відзначився і пішов. Тому я з подивом сьогодні прочитав прес-реліз ГПУ", - підкреслив Власенко.

Він також додав, що не розуміє, про яких звинуваченнях йде мова: "Я не розумію, про що йде мова. Я до цього людині не торкався пальцем, і я не розумію навіть, що вона ще може нафантазувати з тих звинувачень, які там вказані".