ua en ru

Власники 2,7 тис. домоволодінь Сумської області можуть керувати запасом "акційного" газу онлайн

Власники 2,7 тис. домоволодінь Сумської області можуть керувати запасом "акційного" газу онлайн Ілюстративне фото (УНІАН)

Жителі Сумської області взяли участь у акції "Твоя енергонезалежність"

Споживачі газу - учасники акції "Твоя енергонезалежність", отримали унікальну можливість керувати запасом газу онлайн, обирати обсяг газу та період, в який його вигідніше використовувати. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Сумигаз Збуту".

Як повідомляється, у Сумській області акційною пропозицією скористались 2715 побутових клієнтів, які придбали 2,9 млн куб.м газу про запас. Більш ніж 70% закупок здійснено онлайн. Саме тому інноваційний продукт для керування запасом газу розроблений на платформі Особистого кабінету на 104.ua.

Клієнти можуть самостійно в режимі онлайн обрати період, в який вони будуть використовувати "акційний" газ. Для цього до останнього дня поточного місяця споживання в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua необхідно оформити заявку.

За умовами акції: якщо ціна газу на загальних умовах ПСО нижча, то споживач отримує газ за меншою ціною та оплачується по ціні ПСО, а запас зберігається.

Якщо споживач використовує ресурс газового запасу, то слід буде оплатити виключно вартість доставки замовленого обсягу газу. Рахунок за доставку споживач отримає на свою поштову адресу, або може завантажити в «Особистому кабінеті».

Учасникам акції, які не зареєстровані в "Особистому кабінеті", для оформлення заявки необхідно звернутися до Центру обслуговування клієнтів. Шаблон заявки доступний на офіційному сайті ТОВ "Сумигаз Збут" у розділі Договір постачання природного газу.

Зазначається, що користуватися зарезервованим запасом газу можна буде з 1 жовтня 2019 р. по 31 березня 2020 р. Якщо викуплене в рамках акції паливо буде використане до 1 квітня, споживач зможе докупити необхідні обсяги за ціною постачальника зі спеціальними обов’язками, діючою на той час. Домогосподарства, які не використають передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів.