ua en ru

Власник броньованого "Кадилаку" Ляшка Гулак став народним депутатом

Власник броньованого "Кадилаку" Ляшка Гулак став народним депутатом Фото: ЦВК (РБК-Україна)

Гулак працює помічником нардепа від РПЛ Олексія Ленського

Центральна виборча комісія визнала обраним народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка (РПЛ) Олександра Гулака, передає кореспондент РБК-Україна.

Гулак отримав мандат замість новообраного члена Центральної виборчої комісії (ЦВК) Тетяни Юзькової. За відповідне рішення проголосували 16 членів ЦВК.

Олександр Гулак працює помічником народного депутата від РПЛ Олексія Ленського. У парламенті минулого скликання він був помічником Олега Ляшка.

Навесні 2017-го року ЗМІ повідомляли, що броньований Cadillac Escalade, яким користується лідер РПЛ Олег Ляшко, належить його колишньому помічнику Олександру Гулаку.

Автомобіль для Ляшка орендувала "Радикальна партія" за рахунок бюджетного фінансування. Ціна оренди складала 6,5 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро України з 29 березня 2017 року веде розслідування відносно Олега Ляшка за статтями "декларування недостовірної інформації", "незаконне збагачення" та "використання підроблених документів". У кінці квітня 2017-го САП також відкрила кримінальну справу за фактом ймовірного незаконного збагачення Ляшка.