ua en ru

ВККСУ сьогодні оголосить результати конкурсу на посади суддів Верховного суду

ВККСУ сьогодні оголосить результати конкурсу на посади суддів Верховного суду Фото: Фото: Верховний суд (dnepropetrovsk.advocate-jurist.com.ua)

ВККСУ затвердить рейтинги кандидатів на зайняття 120 вакантних посад суддів

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) сьогодні, 27 липня 2017 року, планує оголосити результати конкурсу на посади суддів Верховного суду України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ВККСУ.

"Комісія 27 липня 2017 року планує оголосити результати кваліфікаційного оцінювання кандидатів на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного суду у межах процедури конкурсу, оголошеного Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 07 листопада 2016 року", - йдеться у повідмоленні.

Зазначається, що комісія планує затвердить рейтинги кандидатів на зайняття 120 вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККС) визначить переможців конкурсу в новий Верховний суд до 1 серпня 2017 року. 10 липня 2017 року розпочався останній тиждень пленарних засідань, під час якого впродовж 10, 12 і 14 липня 2017 року ВККСУ розгляне висновки Громадської ради доброчесності (ГРД) з 22 кандидатів.