ua en ru

ВККСУ продовжила на місяць термін відсторонення судді Вовка

ВККСУ продовжила на місяць термін відсторонення судді Вовка Фото: Сергій Вовк

Комісія на засіданні продовжила відсторонення двох київський суддів

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) продовжив на місяць термін відсторонення судді Печерського районного суду міста Києва Сергія Вовка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ВККСУ.

"На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, яке відбулося 8 червня 2015 року, на підставі клопотання Генерального прокурора України було прийнято рішення продовжити термін відсторонення від займаної посади 2 суддів. Так, у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності Комісія прийняла рішення продовжити відсторонення строком на 1 місяць стосовно Вовка Сергія Володимировича - судді Печерського районного суду міста Києва", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ВККСУ продовжила на місяць відсторонення судді Солом'янського районного суду міста Києва Світлани Кушнір.

Комісія вирішила відкласти розгляд справи про відсторонення та продовження строку відсторонення від посади щодо судді Макарівського районного суду Київської області Владислава Оберемко та судді апеляційного суду Чернівецької області Любові Перепелюк.

Стосовно судді господарського суду Одеської області Павла Меденцева комісія прийняла рішення про повернення клопотання Генерального прокурора України.

Нагадаємо, в березні ВККСУ відсторонила від посади у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності суддю Сергія Вовка.