ua en ru

Візит моніторингової місії ПАРЄ в середині квітня був запланований раніше, - Попеску

Візит моніторингової місії Парламентської асамблеї Ради Європи і раніше планувався на 14-16 квітня. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова української делегації в ПАРЄ Іван Попеску.

"Всі ці питання ми обговорювали на рівні секретаріату Парламентської асамблеї, та секретаріату нашої делегації. Тому я не бачу тут ніякої "сенсації". Більше того, є електронний лист від Генерального секретаря ПАРЄ Савицького, який пропонує такі дати: 14 квітня - приїзд, основна робота - 15 квітня та 16 квітня - від'їзд доповідачок. Ось на ці дати і реальний їх приїзд. Але це питання узгодження за протокольною лінії", - сказав Попеску.

Крім цього політик підкреслив: "Сьогодні приїжджає Президент ПАРЄ. Він теж буде зустрічатися з керівництвом України, з лідерами всіх політичних фракцій. Це плановий приїзд. Таким же буде плановий приїзд і представників РЄ. І хтось просто заздалегідь анонсував 4-5 число, до того, як дата узгоджена. Насправді було дві дати. І більш реальна - 14-16 квітня", - резюмував Попеску.

Читайте також: Через перенесення на середину квітня візиту моніторингової місії ПАРЄ, доповідь по Україні буде обговорено в 2014 р.