ua en ru

Віце-спікер направив звернення в апарат Ради з вимогою зареєструвати проект постанови для повернення до Конституції-2004

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський направив звернення на ім'я глави апарату Верховної Ради з вимогою зареєструвати опозиційний проект постанови для повернення до Конституції 2004 р.

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський направив звернення на ім'я глави апарату Верховної Ради з вимогою зареєструвати опозиційний проект постанови для повернення до Конституції 2004 р. Про це Він заявив сьогодні на брифінгу у ВР заявив, передає кореспондент РБК-Україна.

"Враховуючи, що апарат ВР не реєструє нашу законодавчу ініціативу, я як віце-спікер, направив своїм рішенням на ім'я керівника апарату ВР Зайчука звернення з вимогою терміново зареєструвати цю постанову (про повернення до Конституції 2004 року)", - повідомив віце-спікер.

Кошулинський зазначив, що апарат ВР не реєструє проект постанови опозиції навмисне: "Апарат отримав вказівку від вищого керівництва. Це означає, що проекту постанови немає. Ми не можемо його розглянути".

Він додав, що трибуна буде заблокована до тих пір, поки Рада не забезпечить повернення до формату Конституції 2004 р.