ua en ru

У Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 2 людини, 3 травмовано

У Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 2 людини, 3 травмовано Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом порушено кримінальну справу

У Вінницькій області внаслідок дорожньо-транпспортної (ДТП) загинули 2 людини, 3 травмовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 листопада о 19:00 годині неподалік села Людавка Жмеринського району. Внаслідок лобового зіткнення автомобілів БМВ та "Форд" загинуло двоє осіб та ще троє отримали травми, серед потерпілих 11-річний хлопчик", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій автомобіля БМВ не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху, де допустила зіткнення з автомобілем "Форд".

Внаслідок ДТП загинула водій та пасажирка "Форду". Крім того, внаслідок аварії постраждали водій БМВ, її 11-річний син та пасажирк автомобіля "Форд".

"Усі обставини та причини ДТП з’ясовується поліцією в рамках відкритого кримінального провадження за.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення", - йдеться у повідомленні.

У Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 2 людини, 3 травмованоУ Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 2 людини, 3 травмованоУ Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 2 людини, 3 травмованоУ Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 2 людини, 3 травмовано

Фото: ДТП (vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області п'яний водій збив 15-річну дівчину.