ua en ru

У Вінницькій області невідомі скоїли наїзд на автомобіль та розстріляли водія

У Вінницькій області невідомі скоїли наїзд на автомобіль та розстріляли водія Фото: ДТП у Вінницькій області

Усі обставини та причини події встановлюються

У Вінницькій області невідомі спровокували дорожньо-транспортну пригоду, та скоївши наїзд на автомобіль, та розстріляли водія. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Поліція розслідує обставини загорання автомобілів "Мерседес-Бенц" та "Опель-Вектра", яке сталося вчора близько 17 години в с. Зарванці Вінницького району. За інформацією потерпілого водія "Мерседес-Бенц", який був госпіталізований в лікарню, загорання сталося внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Особи, які їхали в автомобілі "Опель-Вектра", з місця події зникли", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за версією слідства, аварія була спровокована невідомими особами з метою нападу. Після інциденту 32-річного водія автомобіля "Мерседес-Бенц" було госпіталізовано з непроникаючим вогнепальним пораненням грудної клітини з травматичної зброї.

"Усі обставини та причини події встановлюються. Поліцейські розшукують зловмисників, які втекли на іншому автомобілі. Слідством дана подія попередньо кваліфікована, як хуліганські дії відповідно до ч.4 ст.296 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років", - йдеться у повідомленні.

ДТП у Вінницькій областіаварія у Вінницькій області

Фото: ДТП у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автодорозі "Київ-Чоп" у районі селищ Грушвиця та Зелений Гай у Рівненській області в результаті ДТП загинули троє людей, ще одна жінка перебуває у лікарні.