ua en ru

У Вінниці СБУ розкрила нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

У Вінниці СБУ розкрила нарколабораторію з виготовлення амфетаміну Фото: СБУ

Один із зловмисників перебував у розшуку за незаконне поводження зі зброєю та збут наркотиків

У Вінниці співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з поліцією викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Підпільну лабораторію двоє наркоділків облаштували в спальному мікрорайоні обласного центру. Виготовлені та розфасовані психотропи вони поширювали серед місцевих наркозалежних. Крім того, один зі зловмисників вже перебував у розшуку за незаконне поводження зі зброєю та збут наркотиків", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків оперативники спецслужби вилучили приблизно півкілограма готового амфетаміну, велика кількість прекурсорів, а також обладнання для виготовлення і фасування психотропних речовин.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) і ч. ст 2.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

altaltaltalt

Фото: СБУ розкрила нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що в Київській області СБУ ліквідувала канал контрабанди психотропних речовин.