ua en ru

Вілкул: Хоча Корбан і мій опонент, я буду добиватися справедливого розслідування

Народний депутат Олександр Вілкул прокоментував на своїй сторінці у соцмережі Facebook ситуацію навколо затримання Геннадія Корбана.

"Ми з Корбаном і Філатовим сповідуємо різні цінності. Вони - за війну і конфлікти, я - за мир, стабільність і економіку. Вони - за те, щоб ділити українців на перший і другий сорт залежно від їх політичних поглядів, я - за відновлення взаємної довіри і Єдину країну", - написав політик.

За його словами, з боку групи Корбана було допущено безліч порушень і на минулих, і на цих виборах, які були проігноровані владою.

"Якби влада керувалася принципами верховенства права, Корбан і Філатов не дозволяли б собі тих нахабних дій і демонстративного ігнорування закону. Ми випробували все це на собі - і страшний тиск на мене особисто, і побиття активістів, і спалені автомобілі, і викрадення наших прихильників", - нагадав він.

Саме тому, зазначив Филкул, він зацікавлений в тому, щоб Україна не йшла у бік диктатури.

"І, незважаючи на те, що в багатьох питаннях Корбан виступає моїм жорстким опонентом, я буду домагатися того, щоб було проведено справедливе розслідування.Я не вважаю, що на їх свавілля відповіддю має бути беззаконня. Все має бути по закону і по справедливості", - підкреслив він.