ua en ru

Віктор Янукович нагородив Григорія Бондаря орденом Ярослава Мудрого

Президент України Віктор Янукович нагородив генерального директора Донецького обласного протипухлинного центру, академіка Національної академії медичних наук України Григорія Бондаря за значні особисті заслуги у розвитку медичної науки, розробку і впровадження новітніх методів лікування, багаторічну сумлінну працю орденом князя Ярослава Мудрого. Про це йдеться в указі №272/2012, оприлюдненому на сайті глави держави.

Крім того, за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, впровадження новітніх методів лікування, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм орденом "За заслуги" II ступеня нагороджений директор Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України, доктор медичних наук, м. Київ Ілля Ємець. Відповідний указ №282/2012.

Нагадаємо, раніше Янукович нагородив орденом князя Ярослава Мудрого ІІІ ступеня за визначний особистий внесок у збагачення національної культурно-мистецької спадщини, багаторічну плідну творчу та громадсько-політичну діяльність українського письменника і поета Івана Драча.