ua en ru

Віктор Янукович та Фідель Кастро обговорили питання співробітництва України і Куби

Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Фіделем Кастро обговорив питання співробітництва України і Куби. "У нас була дуже цікава розмова", - повідомив глава Української держави під час спілкування з журналістами, повідомляє прес-служба Президента.

За словами Віктора Януковича, під час зустрічі йшлося зокрема про співробітництво в медичній сфері. "Ми обговорили питання фундаментальних досліджень - що стосується мікробіології, попередження та лікування важких захворювань. Ми домовилися, що Україна та Куба за цілою низкою напрямів медичної співпраці укладуть угоди... особливо щодо лікування і реабілітації онкохворих", - зазначив глава держави.

"Я мав чудову зустріч з Фіделем Кастро. Я побачив людину, яка живо цікавиться світовою політикою, економікою", - сказав Президент України. За словами Віктора Януковича, Фідель Кастро передав вітання Українському народу з побажаннями успіхів.

Глава Української держави побажав керівництву Куби успіхів на шляху модернізації країни. "Ми дуже хочемо, щоб ті реформи, які почалися на Кубі, були успішними і привели її до процвітання та покращення життя Кубинського народу", - наголосив Віктор Янукович.