ua en ru

"Відродження" розпочинає пошук кандидата в президенти

"Відродження" розпочинає пошук кандидата в президенти Фото: vidrodzhennya.org.ua

"Відродження" буде приймати участь у найближчих президентських і парламентських виборах

Партія "Відродження" буде приймати участь у найближчих президентських і парламентських виборах. Про це сьогодні в ході VII з'їзду партії, заявив голова політради Партії "Відродження", народний депутат України Віталій Хомутиннік, повідомляє прес-служба політсили.

За його словами, протягом найближчих шести місяців політсила проводитиме відкритий праймеріз. За його підсумками, а також за результатами соціологічних досліджень партія визначить, хто буде кандидатом у президенти від політичної сили.

"Я сьогодні хотів би, щоб наша партія ухвалила рішення про підготовку до виборів у наступному році. Для вибору кандидата в президенти від нашої політсили партія пропонує звернутися до міжнародного досвіду, який вже успішно зарекомендував себе в багатьох країнах світу. Таким демократичним механізмом є процес внутрішньопартійного голосування. І я хочу оголосити відкритий праймеріз кандидата в президенти, який буде висунутий або підтриманий нашою партією. У нашій команді є сильні лідери, з великим потенціалом, досвідом як у політичній, так і організаційної роботи, які можуть представити партію на президентських виборах. Серед гідних потенційних кандидатів можу відзначити нашого голову партії Віктора Бондаря, який працював губернатором і міністром інфраструктури, має великий досвід політичної діяльності, а також мера Харкова Геннадія Кернеса. Ми також відкриті для нових осіб не тільки всередині нашої команди, але і ззовні", – сказав Хомутиннік.

У той же час він заявив, що особисто не братиме участь у президентських праймеріз.

Після чого З'їзд підтримав рішення призначити Віталія Хомутинника головою Контрольно-ревізійної комісії партії.